Støt OvaCure

Støt som privatperson

3 ud af 4 kvinder, der får æggestokkræft, dør inden for 5 år.

Vi har derfor brug for al den hjælp vi kan få, så vi kan igangsætte ny forskning, som kan give kvinderne håb om en lysere fremtid. Alle beløb gør en forskel, og du kan støtte med en enkeltdonation eller et fast beløb.

Støt Ovacure

Æggestokkræft rammer ikke kun den pågældende kvinde, der får diagnosen. Også pårørende såsom børn og ægtefælle/partner bliver berørt. Det er altså ofte hele familier, der skal igennem et enormt hårdt forløb.

– Signe, patient-ambassadør hos OvaCure

Støt som virksomhed

Meget få kvinder overlever æggestokkræft. Din virksomhed kan være med til at igangsætte ny forskning, så flere kvinder bliver helbredt og overlever.

Læs mere om, hvordan din virksomhed kan støtte her

Arv og testamente

Vidste du, at du kan betænke OvaCure i dit testamente, uden at det går ud over dine arvingers andel? Der er i det hele taget mange muligheder i forbindelse med at borttestamentere arv.

Opret din egen indsamling

Ved at oprette din egen indsamling til fordel for OvaCure, er du med til at sikre ny forskning inden for æggestokkræft. Mere forskning betyder mere viden og potentielt en ny behandlingsform eller en kur, der kan ændre livet for kvinderne.

Hvis du samler kontanter ind på din skole, din arbejdsplads eller i din forening, kan du overføre pengene via MobilePay til nummeret 238766.

Du kan også starte din egen indsamling på Facebook ved at klikke her. 

Alle beløb gør en forskel, og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe i forbindelse med indsamlingen.

Samarbejdspartnere

OvaCure er 100% afhængig af private donationer, og støtte på alle niveauer gør alverden til forskel. Vi er meget taknemmelige og sætter stor pris på alle vores samarbejdspartnere. De gør, at vi kan sikre igangsættelse af innovativ forskning, der kan give kvinder med æggestokkræft en lysere fremtid.