Støt OvaCure

Tilmeld dig Ladywalk 2024

Gør en forskel ved at tilmelde dig Ladywalk den 27. maj og gå enten 3, 7 eller 12 km. 

Ladywalk er Danmarks største endagsmotionsevent for kvinder. Eventet samler således tusindvis af kvinder, som i fællesskab drager ud på en af de planlagte ruter. Ladywalk finder i år sted den 27. maj kl. 18, og der er 15 startsteder fordelt over hele landet. Overskuddet fra Ladywalk går hvert år til sygdomsramte kvinder, og i år er OvaCure blandt støttemodtagerne sammen med patientforeningen KIU og Hjerteforeningen.

Der er mange gode grunde til at deltage i Ladywalk. Først og fremmest er det en oplagt mulighed for at få noget motion og frisk luft på en forhåbentlig mild forårsdag. Samtidig giver eventet anledning til socialt samvær med veninder, kolleger eller familie. Og selv hvis man deltager alene, vil man gå med tusindvis af andre kvinder og i den grad mærke fællesskabet. Dertil betyder ens deltagelse, at man støtter OvaCures arbejde for at igangsætte mere forskning inden for æggestokkræft.

Kvindesygdomme skal frem i lyset

Alle kan deltage i Ladywalk – unge, gamle, mænd og kvinder – eventets omdrejningspunkt er dog at støtte og sætte kvindesygdomme på dagsordenen.

Mens OvaCures mission er at drive og udvikle forskning i æggestokkræft, så fokuserer patientforeningen KIU på alle former for underlivskræft. KIU har til formål at vejlede og støtte kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet, samt skabe åbenhed og debat omkring underlivskræft. KIUs arbejde er baseret på et medmenneskeligt grundlag, og foreningen består udelukkende af frivillige kvinder, der selv har eller har haft kræft i underlivet. KIUs ansatte har dermed en unik erfaring og hjælpen, de tilbyder, er dermed utrolig nærværende og reel for patienter såvel som pårørende.

Hjerteforeningen har været støttemodtager flere gange, og i år er ingen undtagelse. Der er stadig brug for forskning i bl.a. forskelligheden i kvinders og mænds hjerter, og der er stadig brug for at oplyse om vigtigheden af motion i hverdagen. Derfor går de midler, Hjerteforeningen får fra årets Ladywalk, til forskning i kvinder og hjertesygdomme.

Det koster blot 185 kroner at deltage i Ladywalk. Man får foruden en gåtur i naturen og hyggeligt samvær også en goodiebag og en T-shirt på dagen.

Sidste år deltog mere end 22.000 kvinder i Ladywalk. Lad os slå det i år! Sidste tilmeldingsfrist er den 29. april, og vi håber på rigtig mange tilmeldte. Som medlem af OvaCure kan du under din tilmelding skrive “OvaCure” ved “Holdnavn” og på den måde deltage i en konkurrence på dagen. Tilmeld dig på www.ladywalk.dk