Støt OvaCure

Rådighedspuljen donerer 100.000 kroner til OvaCure Innovation Challenge 2022

OvaCure har for første gang nogensinde søgt Rådighedspuljen om midler – og har fået en bevilling. Rådighedspuljen til sygdomsbekæmpende organisationer er en pulje under udlodningsmidlerne.

Vi er utrolig glade for, at Rådighedspuljen har valgt at donere 100.000 kroner til OvaCure Innovation Challenge, der finder sted i september 2022. OvaCure Innovation Challenge er et 36 timers langt hackathon inden for æggestokkræft, hvor førende forskere fra hele verden samles og deler viden inden for emnet. Et så stort event har naturligvis nogle omkostninger, og derfor betyder enhver bevilling og donation helt utrolig meget.

Modtagelsen af OvaCures første Challenge var meget imponerende. Der blev udtrykt stor begejstring og glæde fra alle deltagerne over den nye model, som Innovation Challenge er. Alle deltagerne beskrev, hvordan eventet gav unikke muligheder for dannelse af nye netværk og samarbejder. Vores mål er, at OvaCure Innovation Challenge 2022 bliver mindst lige så succesfuldt – og med støtte fra Rådighedspuljen er det nu muligt.

Hos OvaCure glæder vi os meget til at byde forskerne velkomne og ikke mindst til at få skabt nogle banebrydende forskningsprojekter, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid for kvinder med kræft i æggestokkene.