OvaCure lancerer nye donationsmuligheder

OvaCure lancerer to nye donationsmuligheder i form af en firmajulegave og en værtindegave. 

Mange virksomheder giver i dag deres ansatte en julegave. Det er som oftest en gavekurv,
et gavekort, et par flasker vin eller lignende. Tanken med OvaCures nye donationsmulighed er at give virksomheder mulighed for at vedlægge en donation til OvaCure som en del af gaven til de ansatte.

Der er brug for et større kendskab til æggestokkræft blandt den brede danske befolkning, og det vil sådan en julegave hjælpe med. Samtidig vil gaven forhåbentlig betyde, at de ansatte kan glæde sig over at være en del af en virksomhed, som støtter en god sag.

Den anden nye donationsmulighed er en værtindegave. I stedet for blomster eller chokolade, kan du altså nu glæde værtinden med en donation til OvaCure. Efter din donation kan du vælge mellem tre flotte designs, som du enten kan printe og tage med til værtinden eller sende elektronisk.

Vi håber, at mange vil give en af ovenstående betænksomme gaver og samtidig være med til at gøre en stor forskel for kvinder med kræft i æggestokkene. Alle donationer – inklusiv de to nye muligheder – går ubeskåret til forskning.

Læs mere om donationsmulighederne under menupunktet “Gør en forskel”.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Modtag OvaCures nyhedsbrev og vær den første til at høre om vores events og arrangementer. Nyhedsbrevet indeholder desuden information omkring vores projekter og forskningsresultater, og hvad der rører sig i OvaCure og på æggestokkræftområdet.