Støt OvaCure

Dit medlemskab gør en forskel

Som OvaSupporter giver du 50 kroner om året til OvaCures arbejde

OvaCure arbejder for at igangsætte forskning inden for æggestokkræft. Det gør vi blandt andet ved at samle førende forskere fra hele verden og facilitere workshops og netværk med henblik på at danne nye forskningsprojekter. OvaCure har siden 2014 igangsat og støttet 13 forskningsprojekter.

Æggestokkræft er den mest dødelige gynækologiske kræftsygdom, og alligevel er det en sygdom, som vi fortsat mangler viden om. Det betyder, at overlevelsesraten blandt de berørte kvinder er meget lav, og mange kvinder oplever ineffektive eller manglende behandlingsmuligheder.

Ved at forske mere i sygdommen kan vi blive klogere på, hvordan vi opsporer den tidligere, finder bedre behandlingsmuligheder og i sidste ende en kur, så ingen kvinder skal frygte for at dø af æggestokkræft.

Hvordan fungerer det

Det koster 50 kroner om året at være medlem hos OvaCure. Medlemskontingentet er ikke fradragsberettiget. Det betyder, at vi trækker 50 kroner fra det samlede beløb du donerer om året inden, vi opgiver beløbet til SKAT. Jo mere du donerer, jo større bliver dit fradrag.

Det er samme princip med en enkeltdonation. Donerer du 600 kroner på én gang og siger ja til et medlemskab, så vil du få fradrag for de 550 kroner.

Husk at krydse af i tjekboksen “Ønsker du skattefradrag?”, når du udfylder dine informationer i donationsmodulet.

Hvad betyder det at være OvaSupporter

For at være en indsamlingsgodkendt organisation kræver det 300 medlemmer.
Derfor er lige præcis dit medlemskab afgørende for OvaCures eksistens.

Som OvaSupporter vil du modtage cirka fire nyhedsbreve om året. Du vil blive inviteret til særlige events, samt OvaCures årlige generalforsamling. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene, men fortsætte dit medlemskab.

Et medlemskab gælder for et år ad gangen og bliver automatisk fornyet, hvis du er fast bidragsyder.
Ønsker du at afmelde dit medlemskab, skal du skrive til mail@ovacure.org.

“ALT for mange kvinder dør af æggestokkræft. Forskning er afgørende for at finde den bedste behandling og hjælpe de berørte kvinder bedst muligt.

Mansoor Raza Mirza
Chief Oncologist, Rigshospitalet

03-09-17_166