Støt OvaCure

Giv en unik julegave

Giv en julegave, som gør en stor forskel. Tag samfundsansvar og hjælp med at bekæmpe den mest dødelige gynækologiske kræftsygdom herhjemme. OvaCure er en lille, effektiv non-profit organisation, som samler verdens førende forskere inden for æggestokkræft i håb om at finde bedre behandlingsmuligheder og ultimativt en kur til de berørte kvinder. Med din støtte, kan vi fortsætte det vigtige arbejde.

Hvordan fungerer det?

Vælg det ønskede beløb per gavebevis nedenfor. Du kan vælge mellem 50, 150 eller 200 kroner. Når vi har modtaget din betaling, fremsender vi gavebeviserne elektronisk som en pdf-fil. Bestiller du minimum 50 gavebeviser, kan du få dem leveret fysisk inden for 5-10 hverdage. Send en mail til mail@ovacure.org, hvis du ønsker en fysisk levering.

OvaCures drift- og administrationsomkostninger er dækket, og din donation går derfor ubeskåret til forskning.

Se gavebeviset her. 

Ovenfor kan du se layoutet på gavebeviset.
Gavebeviset måler 11,7*18,2 cm, hvis man under printerindstillinger vælger “Faktisk størrelse”.
Beløbet i gavekortet ændrer sig alt efter,
om det er et gavebevis på 50, 150 eller 200 kroner.


Æggestokkræft kan ramme alle kvinder. Ved at give en donation til OvaCure, viser din virksomhed ikke bare samfundssind, I er rent faktisk med til at gøre en stor forskel og ændre fremtidsudsigterne for de kommende generationer af både pårørende og patienter.

Nana
Pårørende-ambassadør hos OvaCure
_BAK5186