Støt OvaCure

Du kan støtte OvaCure på mange måder

Der er mange måder at støtte OvaCure på. Det kan være ved at give et bidrag, dele vores opslag og følge os på de sociale medier, eller blive medlem via en fast årlig støtte.

Selvom halvdelen af verdens befolkning er kvinder, tegner kvinders sundhed sig for kun 4 % af den samlede finansiering til forskning og udvikling af sundhedsprodukter og -tjenester. Denne ulige kønsforskel har fatale konsekvenser for kvinder, der eksempelvis bliver senere diagnosticeret end mænd og oftere oplever flere bivirkninger af medicinen, fordi den er testet og afprøvet på mænd. Samtidig er der sygdomme, som kun rammer kvinder, der underprioriteres og forskere oplever, at det er sværere at få midler til forskning i kvindesygdomme end til andre forskningsområder.

Æggestokkræft er netop en sygdom, der kun rammer kvinder og personer født med æggestokke, og det manglende fokus betyder, at over halvdelen af de kvinder, der i dag får konstateret sygdommen, ikke er i live fem år efter diagnosetidspunktet. OvaCure har siden sin stiftelse i 2014 kæmpet for bedre behandlingsmuligheder og ultimativt en kur til de berørte kvinder ved at igangsætte innovativ forskning inden for området.

OvaCure tilbyder flere støttemuligheder

Du kan støtte OvaCures arbejde ved at give et enkeltstående bidrag eller støtte med et fast beløb hver måned eller en gang om året. Når du støtter OvaCure økonomisk med minimum 50 kroner, har du samtidig mulighed for at blive medlem. Og netop medlemskaber har en uvurderlig værdi for OvaCure, da det kræver 300 medlemmer at være en indsamlingsgodkendt organisation og dermed modtage midler fra fonde.

På OvaCures hjemmeside kan du også købe en værtindegave – et digitalt gavebevis, der kommer i tre forskellige designs. Værtindegaven kan gives i stedet for blomster eller chokolade og viser værten, at du har doneret 150 kroner til OvaCures arbejde.

Op til påske har du mulighed for at købe påskebeviser, som du kan printe og give som påskeæg til en du holder af. Påskebeviserne har en værdi af enten 50, 150 eller 200 kroner og pengene går ubeskåret til forskning. Står du som virksomhed og ønsker at give et påskeæg til dine ansatte, kan du bestille påskebeviserne fysisk ved at sende en mail til OvaCure. På den måde styrker du ikke bare din CSR-strategi, du gør også en forskel for kvinder med kræft i æggestokkene.

På samme måde kan du op til jul købe julebeviser. Julebeviserne har ligeledes en værdi værdi af enten 50, 150 eller 200 kroner og kan bruges som firmagave eller blot som gave til en, der står dig nært.

Uanset hvordan du vælger at støtte OvaCure, så går din støtte ubeskåret til forskning, da alle OvaCures administrative omkostninger er dækket af en driftspartner.

Tak til alle, der har støttet gennem årene. Uden jer ville OvaCure ikke være her.