Støt OvaCure

23.247 kvinder gik for en god sag

Ladywalk er et årligt motionsevent, der som regel finder sted den sidste mandag i maj måned. Eventet er primært rettet mod kvinder, og den 27. maj i år gik mere end 23.000 kvinder i alle aldre en af de planlagte ruter.

Ladywalk er kendt for at kombinere motion, fællesskab og velgørenhed, og det tiltrækker tusindvis af deltagere fra hele Danmark. Med 15 startsteder fordelt rundt om i landet og ruter på henholdsvis 3, 7 og 12 km er Ladywalk lettilgængeligt for de fleste, hvilket er en af grundene til eventets popularitet.

Ladywalk blev første gang afholdt i 2001 og har altså sidenhen udviklet sig til en af Danmarks største motionsbegivenheder for kvinder. Formålet med Ladywalk er at fremme sundhed og motion blandt kvinder, samtidig med at der samles penge ind til støtte for forskellige velgørende formål, herunder forskning og behandling af sygdomme, som primært rammer kvinder.

Velgørenhed – OvaCure som støttemodtager
En central del af Ladywalk er således det velgørende aspekt. Hvert år udvælges en eller flere organisationer, som modtager en del af overskuddet fra arrangementet. I år er OvaCure, KIU og Hjerteforeningen valgt som støttemodtagere.

For OvaCure har det betydet, at vi har haft repræsentanter ude ved Aalborg, Tarm, Aarhus, Jels, Frederikshavn og København. Repræsentanterne uddelte flyers og fortalte om OvaCures arbejde for at igangsætte mere forskning i æggestokkræft. Deltagerne var meget lydhøre og tog godt imod repræsentanterne. Flere har efterfølgende støttet OvaCure via et medlemskab eller en enkeltdonation, og det sætter vi enorm stor pris på. Ladywalk var en fantastisk måde at nå mange kvinder på og gøre opmærksom på æggestokkræft, der i mange andre sammenhænge nemt bliver overset.

Ladywalk 2025
Ladywalk fortsætter med at være en vigtig begivenhed, der kombinerer sundhed, fællesskab og støtte til gode formål, og det forventes, at det vil fortsætte med at vokse i popularitet i de kommende år. Vi ser allerede frem til den 26. maj 2025, hvor Ladywalk endnu en gang løber af stablen. OvaCure vil gerne takke alle de fremmødte, der over hele landet gik for en god sag og satte kvindesygdomme på dagsorden.